DOĞA ÇEVRE SU ÇÖP KİMYASAL KÖMÜR FOSİL TOPRAK HAVA ATIK PİL EKOSİSTEM HURDA YAĞ MİKROP GÜNEŞENERJİ

13 Mayıs 2007 Pazar

İşçi Partisi Silivri İlçe Başkanı Kaan Göktaş, Ali Korsan’a Partisinin üçüncü bölge birinci sırasından milletvekilliği adaylığı teklif etti.

 

 


                                                                                         13 05 2007

İşçi Partisi Silivri İlçe Başkanı Kaan Göktaş, Ali Korsan’a Partisinin üçüncü bölge birinci sırasından milletvekilliği adaylığı teklif etti.

 

Halen AKP üyesi olan Ali Korsan, teklifi düşüneceğini söyleyerek teşekkür etti. İstifa etmeyi düşündüğünü duyduğumuzda kendisi ile görüştüğümüz Ali Korsan, AKP’den istifa etmeyi düşündüğünü, tüm partilere eşit uzaklıkta duracağını, şimdilik hiçbir partiye üye olmayı düşünmediğini sözlerine ekledi.

 

Neden AKP’den istifa etmeyi düşündüğünü sorduğumuzda, AKP’nin kendi dünya görüşüne uygun olmadığını, Çevre Derneğine yardım sözü verdiklerini, ama hiçbir sözlerini yerine getirmediklerini, spor kulüplerine trilyonlarca liralık kaynak aktardıklarını, çevre derneği olarak yaptıkları çalışmalar için ise maddi manevi en küçük bir desteklerini görmediklerini söyledi. Daha, kısa süre önce Silivri’de yapılması planlanan Zehirli ve Kimyasal Atık Bertaraf Tesisi konusundaki mücadelemiz sırasında da bizim ekonomik zorluklar yaşadığımızı bilmelerine rağmen, ne maddi, ne manevi bir desteklerini göremedik aksine zorluklarla karşılaştık dedi.

 

Ali Korsan sözlerine şöyle devam etti: Silivri Çevre Derneği olarak tüm maddi imkansızlıklarımıza rağmen, Silivri’nin çevre sorunlarıyla ilgili önemli çalışmalar yürütmekteyiz. Bu konuda yerel yönetimin ve iktidar partisinin hiçbir katkısını görememekteyiz. Bu koşullar altında bu parti ile birlikte olmak benim açımdan artık bir önem taşımamaktadır. Bu nedenle AKP’den istifa etmeyi düşünüyorum dedi.

 

SİLİVRİ ÇEVRE DERNEĞİ Basın sözcüsü:Ertuğrul Akçaoğlu