DOĞA ÇEVRE SU ÇÖP KİMYASAL KÖMÜR FOSİL TOPRAK HAVA ATIK PİL EKOSİSTEM HURDA YAĞ MİKROP GÜNEŞENERJİ

5 Temmuz 2012 Perşembe

Kizil ve Yesil Alternatif" Buluşmanın Silivri Cevre Dernegi bu organizasyonun resmi basvuru sahibi




Silivri Cevre Dernegi bu organizasyonun resmi basvuru sahibi








Cogunuzun bildigi gibi 5 - 8 Temmuz tarihleri arasinda ilk uluslararasi " Red and Green Alternative- Kizil ve Yesil Alternatif" bulusmasini gerceklestirecegiz. Yesil ve Sol hareketi olarak henuz resmi bir dernek yada olusum olmadigimizdan Silivri Cevre Dernegi olarak sizlerden; yer kiralama basvurusu ve organizasyon butce prosedurleri konusunda yardim istedik.  9 Ocak 2012 haftasinda Ali Korsan ve Ertugrul Akcaoglu ile yaptigimiz gorusmeler sonucunda bizlere olan desteginizi yine eksik etmediniz ve beraber calismaya basladik.
 
Ekte; Istanbul Teknik Universitesi Macka kampusunu resmi olarak kiralamak icin Silivri Cevre Dernegi olarak yaptigimiz basvurunun kopyasini gonderiyorum. Ayrica son imzacilari ile birlikte RAGA (Red and Green Alternative) cagri metnini de yine ekte bulabilirsiniz (Turkcesini de en kisa zamanda yayinlayacagiz).Uzun calismalar ve cabalar sonunda bulusma icin geri sayim basladi, bundan sonrasi icinde hep beraber iyi bir sonuca imza atmayi diliyorum.
 
Silivri Cevre Dernegi bu organizasyonun resmi basvuru sahibi, bu nedenle yurtdisindan imzaci olan ve butceyi paylasan katilimcilarin odemelerinin dernek hesabina banka uzerinden resmi olarak yatmasi gerekiyor. Bu odemeler yer kiralamasi, sekreterya maasi, reklam vs gibi organizasyonun gerceklesmesi icin gereken tum harcamalarda kullanilacak. Bu nedenle sizlerden asagida listeledigimiz bilgilerin en kisa zamanda ulastirilmasini da rica ediyorum
 
Dernek Banka Hesap No
Dernek Vergi No
Organizasyon icin hesabiniza gececek odemelerden vergi kesilecek mi?
Yabanci katilimcilardan istediginiz bir evrak varmi?
 
Benim atladigim ya da sormak istediginiz bir konu varsa ltf bildirin
Simdiden destegini eksik etmeyen ve emegi gecen herkese tesekkurler
 
Selamlar,
Selda Canan
Red and Green Alternative Kurucu Uyesi