DOĞA ÇEVRE SU ÇÖP KİMYASAL KÖMÜR FOSİL TOPRAK HAVA ATIK PİL EKOSİSTEM HURDA YAĞ MİKROP GÜNEŞENERJİ

1 Haziran 2017 Perşembe

Silivri Termik Santral'e karşı toplanacak!

 

Silivri Termik Santral'e karşı toplanacak!

Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, yazılı bir basın açıklaması yaparak Kömürlü Termik Santral'e karşı Çayırdere'de basın bildirisi okunacağını söyledi.Silivri Termik Santral'e karşı toplanacak!

01 Haziran 2017 - 03:27

­

Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan'ın yaptığı basın açıklaması şu şekilde;
"Dünya Çevre Gününde hep birlikte Çayırdere'deyiz. Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, 31 Mayıs-5 Haziran tarihlerini Ekolojik Yıkımla Mücadele Haftası olarak ilan etmiş ve her yıl bu başlık altında bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. Bu yılki etkinlik, Çerkezköy ve Çayırdere arasına yapılacak termik santral nedeniyle Çayırdere köy meydanında, Silivri Belediyesi, Silivri Çevre Derneği, tüm Silivrililer ve Çayırdereliler ile birlikte 4 Haziran 2017 Pazar günü saat 12.30'da basın bildirisi okumak olacak. Silivri Belediyesi ve Silivri Çevre Derneği ile birlikte Silivri Motorsiklet Kulubü, Greenpeace, KOS (Kuzey Ormanları Savunması), Tema Silivri Temsilciliği  bu basın açıklamasına katılacaklar.
Saat 11.00'den itibaren Silivri Çevre Derneği Çay Bahçesinde toplanmaya başlayacağız ve sonra otobüslerle Çayırdere'ye doğru yola çıkacağız. Tüm Silivri halkı, Sivil Toplum Örgütleri, siyasi partiler bu basın açıklamamıza davetlidirler."